Sima

Klant in de kijker: Leiecenter Kortrijk (Leie Mobility Group)

Begin 2019 leverden we bij Leie Center Kortrijk een totaalplaatje aan carrosserie inrichtingen. Leie Center, deel van Leie Mobility group, is meer dan een garage. Ze hebben veel verschillende afdelingen en diensten waarmee ze een totaalpakket aanbieden voor hun klanten, waarbij ze alle wagens en merken in perfect staat kunnen brengen. Ze hebben diensten zoals belettering, carrosserie, onderhoud, een eigen takeldienst.  

Sima is net als hen een provider van totaalpakketten, maar dan gespecialiseerd in installaties voor de carrosserie afdeling. Als trotse partner van Lei Center Kortrijk, plaatsten we in dit prachtig project een Jupiter spuitcabine met een bijhorend verflabo, een smartbox, voorbereidingszones en werkplaatsinrichtingen met verlichtingen.  

Hieronder vindt u enkele foto’s van onze installaties ter plaatse. Aarzel niet om ons te contacteren via onderstaand formulier indien u meer info wenst over onze carrosserie oplossingen.

  • 191002eleiecenter01bewerkt.png
  • 191002eleiecenter31bewerkt.jpg
  • 191002eleiecenter20.jpg
  • home51110x577.jpg

meer informatie vragen

* Deze gegevens zijn noodzakelijk om uw aanvraag te behandelen

 

Sima is verantwoordelijk voor het verwerken van uw gegevens. Wij verzamelen uw data om zo snel mogelijk een antwoord te kunnen geven op uw aanvraag of om u te informeren over innovaties, nieuws, promoties indien u toestemming heeft gegeven voor deze communicatie. Voor meer informatie kan u terecht bij onze privacy policy.


Stel je vraag
Menu