Sima
  • Logo Spuiterij Munsters
  • Logo Sima Spuitcabines

Sima en Spuiterij Munsters werken samen aan geautomatiseerde spuitlijnen voor trailers

Munsters Spuiterij opende eind augustus hun state of the art gerobotiseerde spuitlijn voor vrachtwagens en trailers. Sima was hun trotse partner om hun uniek concept mee te verwezenlijken, en plaatste zodus de industriële spuitcabines, industriële droogcabines en afzuig -en filtersystemen.

In 2018 besliste Spuiterij Munsters haar spuitlijnen uit te breiden met een nieuwe, vooruitstrevende spuitlijn voor het verfspuiten van getrokken eenheden zoals: trailers, inclusief koeltrailers, schuifvloertrailers en plywoodtrailers, alsook tramstellen en zeecontainers.

Met de bedoeling een efficiënte verfoplossing te bieden aan een scherpe prijs, bedacht Spuiterij Munsters haar eigen proces. Van het schuren tot het verfspuiten, werden de procedures gerobotiseerd om een sneller en preciezer resultaat te bekomen van uiterst hoge kwaliteit.

Met het oog op een ecologisch totaalconcept en het maatschappelijk verantwoord ondernemen, werd er gekozen om de cabines te verwarmen met warm water in plaats van gas. Daarnaast werd er ook een specifieke horizontale ventilatie geplaatst op maat van de spuitrobot. Op heden biedt Spuiterij Munsters, via hun dochterbedrijf MPOMATIC hun totaalconcept aan andere bedrijven.

Wij zijn trots dat Spuiterij Munsters, na een samenwerking van 15 jaar, opnieuw koos voor Sima als partner om hun uniek concept mee te verwezenlijken.


Stel je vraag
Menu