Sima

ATLAS HEFBRUGGEN VOOR CARROSSERIE

Voor veel herstelwerkzaamheden in reparatiecentra en schadeherstelbedrijven moeten de medewerkers in een buigzame houding werken, wat op de lange termijn kan leiden tot vermoeidheid en rugklachten. De Atlas hefbruggen, geproduceerd door onze partner Alfadis Platforms, zijn speciaal ontworpen voor ergonomisch werk en het verbeteren van de omgeving van carrosseriebouwers.

Het platform kan worden gebruikt in voorbereidingszones, smart boxen en zelfs in spuitcabines. De Atlas Hefbruggen zijn uiterst kwalitatief en gebruiksvriendelijk. Het bedieningspaneel wordt op 1,5 m afstand van de lift geplaatst om ongelukken bij het op en neer brengen van het platform te voorkomen. Het grote voordeel van de Altas-bruggen is dat ze geschikt zijn voor gebruik in ATEX-zones en gemonteerd kunnen worden op beton of in vloerroosters.

Het hefplatform is ontworpen om zeer zware en lange wagens tot 3300 kg op te heffen op een hoogte van maximaal 90 cm. Het doel van de hefbrug is niet om aan de onderkant van de wagens te werken, maar om de auto op een veilige manier naar boven te brengen voor optimaal ergonomisch werk in het schadeherstelbedrijf. De Atlas serie is verkrijgbaar in drie verschillende modellen: de Atlas Body, de Atlas Wheels en de Atlas Duo. Alle modellen hebben dezelfde hefcapaciteit en hefhoogte, maar verschillen in de manier waarop de auto opgetild wordt.


Atlas Hefbruggen
Atlas Hefbruggen
Menu