Sima

Sima, een passie voor kwaliteit

Kwaliteit voorop

Sima is specialist in het ontwerp, de productie en installatie van oplossingen voor verf-en oppervlaktebehandeling. Onze organisatie is toonaangevend op internationaal niveau dankzij haar actieve betrokkenheid bij de continue ontwikkeling van nieuw technologieën en geavanceerde ontwerpen. Het gamma van Sima bestaat grotendeels uit spuitcabines en verfinstallaties, industriële ovens, voorbereidingszones, natlaklijnen met transportsystemen en volledig ingerichte carrosseriebedrijven.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste kenmerken van onze producten. Alle Sima toepassingen, CE, TUV en ETL, zijn getest en worden aanbevolen door autofabrikanten en verfleveranciers. Indien gewenst heeft Sima ook materialen die aan de ATEX II 3G-normen voldoen in het aanbod. Daarnaast worden de installaties voorzien van gestandaardiseerde iconen en een gedetailleerde handleiding. Onze experten bieden op aanvraag een technisch dossier met inbegrip van een schakelschema aan.

Sima biedt zijn expertise aan in 2 verschillende takken:

 

Sima Bodyshop voor herstelling autoschade

Sima Bodyshop

Op het gebied van herstelling van autoschade is Sima uitgegroeid tot een toonaangevende en internationale speler wat betreft spuitcabines, droogovens, voorbereidingszone's, laboratoria en volledig ingerichte carrosseriewerkplaatsen.

Sima Industry voor verf- en natlaktoepassingen

Sima Industry

Sima ontwerpt, produceert en installeert wereldwijd oplossingen voor verf-en oppervlaktebehandeling.

Sima verkoopsdienst

Verkoopsdienst

Onze passie voor het vak zorgt ervoor dat wij altijd streven naar een goede kwaliteit van onze producten. Tevreden klanten is waar wij op het einde van de dag naar ijveren. We begeleiden onze klanten van A tot Z met professioneel advies zodat ieder project vlot verloopt. Om het voor u, ook visueel duidelijk te maken, tekenen we onze projecten uit in 3D.

Sima engineering department

Engineering

Ons engineering department analyseert elk project met een oog voor detail. Ze houden rekening met de mogelijkheden dat uw terrein of gebouw biedt, zodat iedere spuitinstallatie perfect op maat gemaakt is. De installaties worden van A tot Z binnenshuis getekend en geprogrammeerd. 

Productiesite Sima in Moeskroen

Eigen productie

Sima beschikt over een eigen productieafdeling in Moeskroen met de modernste technologie zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Aangezien alles binnenshuis blijft, kunnen we onze levering en montage beter afstemmen op uw wensen.

Sima service na verkoop

Service na verkoop

Een goed werkende spuitinstallatie is essentieel voor uw feilloos spuitresultaat. Wij hechten dan ook veel belang aan onze dienst na verkoop.

Heeft u een technisch probleem, wisselstukken nodig,...? Contacteer ons via het onderstaande formulier en wij behandelen uw vraag direct! 

 * Deze gegevens zijn noodzakelijk om uw aanvraag te behandelen.

 

Sima is verantwoordelijk voor het verwerken van uw gegevens. Wij verzamelen uw data om zo snel mogelijk een antwoord te kunnen geven op uw aanvraag of om u te informeren over innovaties, nieuws, promoties indien u toestemming heeft gegeven voor deze communicatie. Voor meer informatie kan u terecht bij onze privacy policy.

Stel je vraag
Menu