Sima

KLANT IN DE KIJKER: GHISTELINCK WAREGEM

Smart-box, Smart-Repair, Day Repair of Spot Repair bij Ghistelinck is een lokale behandeling waarbij kleine carrosserieschades op het voertuig zelf worden opgeknapt. Via Smart-technieken wordt de kras of lakschade hersteld zonder de wagen te demonteren. Alles gebeurt snel en efficiënt, u hoeft geen dagen meer te wachten op uw voertuig.

In de Smartbox gebeurd zowel de voorbereiding, het spuiten als de afwerking in dezelfde ruimte door dezelfde persoon.Een auto moet dus niet meer verplaatst worden waardoor het aantal wagens dat op 1 dag kan behandeld worden significant stijgt.

Het grote voordeel van een Smart-box is een lager energieverbruik, snelle herstelling, budgetvriendelijk en geen spuitcabine en montagewerk nodig!

  • smartboxghistelinckcarrosserieplus4.jpg
  • spotrepair2.jpg

Aarzel niet om ons te contacteren via onderstaand formulier indien u meer info wenst over onze carrosserie oplossingen.

 * Deze gegevens zijn noodzakelijk om uw aanvraag te behandelen.

 

Sima is verantwoordelijk voor het verwerken van uw gegevens. Wij verzamelen uw data om zo snel mogelijk een antwoord te kunnen geven op uw aanvraag of om u te informeren over innovaties, nieuws, promoties indien u toestemming heeft gegeven voor deze communicatie. Voor meer informatie kan u terecht bij onze privacy policy.


Stel je vraag
Menu