Sima

Sima Service

Sima weet hoe belangrijk het is dat u 24/7 kan gebruik maken van uw spuitinstallatie. Wij hebben dan ook een team klaarstaan die u helpt bij mogelijke problemen. 

Staat uw spuitcabine in panne, doet er zich een storing voor, heeft u een branderonderhoud nodig of doet er zich iets anders voor?
Klik op lees meer, vul het formulier in, verduidelijk heel goed wat specifiek het probleem is en wij nemen snel contact met u op!  

Nieuws

HOE JE SPUITCABINE EN HET SPUITRESULTAAT VRIJWAREN VAN VUIL?

HOE JE SPUITCABINE EN HET SPUITRESULTAAT VRIJWAREN VAN VUIL?

Veel vaker dan pakweg 20 jaar terug krijgt men vandaag de kans om binnen te kijken bij ondernemingen, een gelegenheid die zich al helemaal niet meer lijkt te beperken tot Open Bedrijvendag. Voor bestaande klanten is deze inkijk veelal een bevestiging van hun keuze, terwijl het voor potentiële cliënten het laatste duwtje kan zijn om knopen door te hakken. Voor carrosseriebedrijven of ondernemingen actief in de maakindustrie kan een spuitcabine in die optiek zeker worden aanzien als showroom. Om de uitstraling van zowel die ‘showroom’ als het spuitwerk zelf intact te houden, is het echter noodzakelijk om goed om te gaan met je investering.  

BESPAAR DUIZENDEN EURO'S DOOR AANGEPASTE VENTILATIE VAN UW SPUITCABINE

BESPAAR DUIZENDEN EURO'S DOOR AANGEPASTE VENTILATIE VAN UW SPUITCABINE

Het lijdt geen twijfel dat energie – in welke industrietak dan ook – een almaar toenemende kostenpost wordt. Redenen te over om ook inzake lakken en spuiten alle facetten inherent aan dit proces kritisch onder de loep te nemen. Bij het ventileren van de spuitcabine bijvoorbeeld, is het perfect mogelijk het debiet af te stemmen op enerzijds de afmetingen van de cabine zelf, en anderzijds ook real-time op de specifieke werkzaamheden. Zo’n moderne en vraaggestuurde ventilatie laat toe om vele duizenden euro’s te besparen.

KLANT IN DE KIJKER: MOL CY - STADEN

KLANT IN DE KIJKER: MOL CY - STADEN

Nieuwe spuitinstallatie zorgt voor meer kwaliteit, duurzaamheid en comfort.

De wetgever kijkt met argusogen naar spuitinstallaties. Mol Cy, dat door zijn groei van de laatste jaren zijn lakcapacitiet moest zien op te drijven, nam dan ook specialist ter zake SIMA onder de arm om tot een nieuwe state-of-the-art installatie te komen. Ze zet de toon qua energieverbruik, duurzaamheid, comfort en onderhoudsgemak. Een sterk staaltje technisch kunnen en flexibiliteit.

KLANT IN DE KIJKER: GHISTELINCK - WAREGEM

KLANT IN DE KIJKER: GHISTELINCK - WAREGEM

Nieuw bij Carrosserie-plus, Smart-Box!

NIEUW IN ONS PRODUCTGAMMA: CARMOVER

NIEUW IN ONS PRODUCTGAMMA: CARMOVER

Carmover, een vloersyteem om voertuigen van de ene zone naar een andere te verplaatsen.

Contacteer ons!

* Deze gegevens zijn noodzakelijk om uw aanvraag te behandelen

 

Sima is verantwoordelijk voor het verwerken van uw gegevens. Wij verzamelen uw data om zo snel mogelijk een antwoord te kunnen geven op uw aanvraag of om u te informeren over innovaties, nieuws, promoties indien u toestemming heeft gegeven voor deze communicatie. Voor meer informatie kan u terecht bij onze privacy policy.

Stel je vraag
Menu