Sima

Sima Service

Sima weet hoe belangrijk het is dat u 24/7 kan gebruik maken van uw spuitinstallatie. Wij hebben dan ook een team klaarstaan die u helpt bij mogelijke problemen. 

Staat uw spuitcabine in panne, doet er zich een storing voor, heeft u een branderonderhoud nodig of doet er zich iets anders voor?
Klik op lees meer, vul het formulier in, verduidelijk heel goed wat specifiek het probleem is en wij nemen snel contact met u op!  

Nieuws

NAAST DE BOUW BLEEK DE INDUSTRIE NIET IMMUUN VOOR COVID-19

NAAST DE BOUW BLEEK DE INDUSTRIE NIET IMMUUN VOOR COVID-19

Dat de pandemie haar weerslag heeft op de prijs en beschikbaarheid van bouwmaterialen, is intussen welbekend. Maar ook de industrie blijkt helaas niet immuun voor het virus. De toeleveringsstroom inzake vervangingsonderdelen kwam  haast volledig tot stilstand, en leek (lijkt?) slechts moeizaam weer aan te trekken. Wie dus met een industriële storing te kampen krijgt, oefent best wat geduld uit.

De redenen hiervoor zijn niet ver te zoeken (of net wel): voorraadkosten moeten steeds worden bedwongen met JIT-leveringen vanuit buitenlandse productiebedrijven (met lagere loonkosten) als breekijzer. Stockt de productie in het land van herkomst, de toelevering van grondstoffen of het volledige logistieke apparaat (cf. Ever Given!), dan zijn de gevolgen voor de eindklant hierdoor haast meteen merkbaar.

FILTERS VERVANGEN: UITBESTEDEN OF ZELF DOEN?

FILTERS VERVANGEN: UITBESTEDEN OF ZELF DOEN?

De kwalijke gevolgen van verzadigde filters in een spuitcabine zijn aanzienlijk: te weinig luchtstroming, te weinig afzuiging, meer turbulentie, stofdeeltjes die kunnen blijven rondzweven in de cabine en eventueel kunnen neerslaan op een pas gelakt onderdeel, de brander die niet langer opstart,... Het is dus raadzaam de verschillende filters op tijd en stond te vervangen. Of te laten vervangen natuurlijk, want dat kan ook!

HOE VAAK MOET JE DE LUCHTFILTERS IN EEN SPUITCABINE VERVANGEN?

HOE VAAK MOET JE DE LUCHTFILTERS IN EEN SPUITCABINE VERVANGEN?

Goede lucht en dito luchtcirculatie zijn in een spuitcabine enkele van de katalysatoren voor een perfect lakresultaat. Na verloop van tijd kan echter verzadiging optreden, waardoor een onderhoudsbeurt aan de filters noodzakelijk wordt. Maar op basis van welke parameters kan je nu een correcte  vervangingsinterval definiëren?

WONDERSNEL HERSTEL, APPROVED BY WONDERCAR

WONDERSNEL HERSTEL, APPROVED BY WONDERCAR

‘Wondercar’. Een rondje ‘repairshop-hopping’ doorheen België leert dat de opvallend blauwe boarding van het one-stop-shopconcept steeds vaker prominent in het straatbeeld prijkt. Maar waarvoor staat deze franchise rond autoherstel nu precies? Wat er ook van zij, de voorwaarden om het label te mogen dragen, zijn dermate streng, dat de toekenning ervan niet enkel een garantie is op kwaliteit voor de particuliere klant, maar ook een bevestiging vormt voor de kwaliteit van Sima-werkplaatsinrichting.

D'HAENE GROUP POOT HYPERMODERNE(SMART&VAN) REPAIRSHOP NEER IN GELLINGEN

D'HAENE GROUP POOT HYPERMODERNE(SMART&VAN) REPAIRSHOP NEER IN GELLINGEN

Stilstaan betekent achteruit gaan, dus wie als ondernemer weigert te schakelen, dreigt z’n ‘voorsprong door techniek’ te verspelen. De toekomst behoort immers hen toe, die er ook daadwerkelijk in investeren, iets waar Filip D’haene, samen met Frederik D’haene de roergangers van de gelijknamige Henegouwse groep, zich met overtuiging bij aansluit. En dus werden kosten noch moeite gespaard om drie stilaan verouderde filialen gericht op schadeherstel in te ruilen voor één state-of-the-art nieuwbouw, in een nieuwe industriezone in Gellingen. 

Contacteer ons!

* Deze gegevens zijn noodzakelijk om uw aanvraag te behandelen

 

Sima is verantwoordelijk voor het verwerken van uw gegevens. Wij verzamelen uw data om zo snel mogelijk een antwoord te kunnen geven op uw aanvraag of om u te informeren over innovaties, nieuws, promoties indien u toestemming heeft gegeven voor deze communicatie. Voor meer informatie kan u terecht bij onze privacy policy.

Stel je vraag
Menu