Sima

TOTAALOPLOSSINGEN VOOR HERSTELLINGEN EN CARROSSERIE

Sima is expert in het ontwerp, de constructie en de inrichting van carrosserie en garages. Sima biedt een uniek ontwerp en een ruim gamma van volledige carrosserie-installaties van hoge kwaliteit. Dankzij de brede waaier aan oplossingen op het gebied van carrosserie-inrichtingen, is Sima marktleider in België. Binnen ons gamma vindt u voorbereidingszones, spuitcabines, verflabo’s, SMART - SPOT - DAY repair zones. Sima biedt ook de nodige professionele uitrustingen voor de carrossier.

210204simajennes003.jpg

Productengamma:

  • Spuitcabines
  • Voorbereidingszones
  • Spotrepair zones
  • Labo's en opslagplaatsen voor de verf
  • Rechttrekkingszones
  • Inrichting van het atelier
210224vandenbussche31.jpg

KANT-EN-KLARE PROJECTEN

Indien de klant het wenst, nemen we bij Sima een volledig project voor onze rekening. Het voordeel voor u als klant is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de samenstelling/inrichting van uw werkplaats. Zaken zoals grondwerken, dakopeningen, elektriciteit, perlsucht… kortom, alles brengen we voor u in orde in samenspraak met ons studiebureau en ons montageteam.

210204simacryns021-1.jpg

Routing / Inrichting

Om een goede regeling van de carrosserie/garage te garanderen, is het noodzakelijk om samen met de klant enkele concepten te ontwerpen. De schatting van verschillende behoeften, ruimtes, uitbreidingen ,… zorgt ervoor dat de oplossing voor iedere klant uniek zal zijn. Na een interne goedkeuring werkt één van onze technische tekenaars het ‘Routing’ concept uit in 3D. In overleg met de klant/verfleverancier/architect wordt het concept kritisch geëvalueerd en waar nodig geoptimaliseerd.

SMART REPAIR, SPOT REPAIR & DAY REPAIR

De populariteit van de Smart Repair workflow, en dus ook de daarvoor aangepaste infrastructuur, is sterk gestegen. Het aantal carrossiers dat in deze nieuwe oplossing investeert, neemt nog elke dag toe. Omdat de technieken verschillen van de klassieke verfprocessen, hebben de carrossiers aangepaste ruimtes nodig. Daarom heeft Sima het 'SMART BOX' concept gelanceerd.

De Smart Box is een oplossing voor de veranderde vraag en is samengesteld uit één ruimte die zowel voorbereidingszone, spuitcabine, droogzone en afwerkingszone is. De zone is uitgerust met verwarming en ventilatie, maar ook met afzuiging, blazen, opslag en elektriciteit. 
Een Smart box zorgt zo voor een hogere productiviteit en omloopsnelheid van auto’s.

Meer informatie nodig?

Nog op zoek naar meer informatie over onze totaaloplossingen voor carrosserie? Geen probleem, wij helpen u graag verder! Vul het formulier in via 'stel je vraag' en wij bespreken graag onze oplossing. 


Schadeherstelling & Carrosserie
Schadeherstelling & Carrosserie
Menu