Sima

Sima Service

Sima weet hoe belangrijk het is dat u 24/7 kan gebruik maken van uw spuitinstallatie. Wij hebben dan ook een team klaarstaan die u helpt bij mogelijke problemen. 

Staat uw spuitcabine in panne, doet er zich een storing voor, heeft u een branderonderhoud nodig of doet er zich iets anders voor?
Klik op lees meer, vul het formulier in, verduidelijk heel goed wat specifiek het probleem is en wij nemen snel contact met u op!  

Nieuws

WONDERSNEL HERSTEL, APPROVED BY WONDERCAR

WONDERSNEL HERSTEL, APPROVED BY WONDERCAR

‘Wondercar’. Een rondje ‘repairshop-hopping’ doorheen België leert dat de opvallend blauwe boarding van het one-stop-shopconcept steeds vaker prominent in het straatbeeld prijkt. Maar waarvoor staat deze franchise rond autoherstel nu precies? Wat er ook van zij, de voorwaarden om het label te mogen dragen, zijn dermate streng, dat de toekenning ervan niet enkel een garantie is op kwaliteit voor de particuliere klant, maar ook een bevestiging vormt voor de kwaliteit van Sima-werkplaatsinrichting.

D'HAENE GROUP POOT HYPERMODERNE(SMART&VAN) REPAIRSHOP NEER IN GELLINGEN

D'HAENE GROUP POOT HYPERMODERNE(SMART&VAN) REPAIRSHOP NEER IN GELLINGEN

Stilstaan betekent achteruit gaan, dus wie als ondernemer weigert te schakelen, dreigt z’n ‘voorsprong door techniek’ te verspelen. De toekomst behoort immers hen toe, die er ook daadwerkelijk in investeren, iets waar Filip D’haene, samen met Frederik D’haene de roergangers van de gelijknamige Henegouwse groep, zich met overtuiging bij aansluit. En dus werden kosten noch moeite gespaard om drie stilaan verouderde filialen gericht op schadeherstel in te ruilen voor één state-of-the-art nieuwbouw, in een nieuwe industriezone in Gellingen. 

DE GROTE INVLOED VAN LIFTFUNCTIES OP SPUITWERK

DE GROTE INVLOED VAN LIFTFUNCTIES OP SPUITWERK

Voor wie vaak grote stukken zoals trucks, treinstellen of bussen moet spuiten, is de added value door een liftsysteem ongezien. Een driedimensionele lift laat immers toe om ladders of opstapjes voorgoed de deur (van de spuitcabine) te wijzen. Het schijnbaar onophoudelijke gedoe moet plaats ruimen voor gebruiksgemak in z’n zuiverste vorm. Bovendien nemen de functionaliteiten van liftsystemen ook almaar toe, wat de meerwaarde nog wat meer kracht weet bij te zetten.

ZET JE WORKFLOW OP DE RAILS EN VOORZIE IN EFFICIËNTER LAKHERSTEL

ZET JE WORKFLOW OP DE RAILS EN VOORZIE IN EFFICIËNTER LAKHERSTEL

Carrossieherstelbedrijven herkennen dit oud zeer als geen ander: een voertuig wordt binnengebracht voor herstellingen, en ineens moeten er een resem andere ‘patiënten’ plaats maken, met het nodige gemanoeuvreer tot gevolg. Een railsysteem, bijvoorbeeld voor het zijdelings schuiven van voertuigen van de maskagezone naar de spuitcabine, kan je niet enkel heel wat werkuren, maar ook een flinke dosis frustraties besparen.

KLANT IN DE KIJKER: VANDENBUSSCHE KUURNE

KLANT IN DE KIJKER: VANDENBUSSCHE KUURNE

INVESTEREN IN DE TOEKOMST, EEN PURE NOODZAAK

Coronacrisis of niet: bij Carrosserie Vandenbussche uit Kortrijk/Kuurne hebben ze onverminderd hun vooropgestelde investeringsplan uitgevoerd. In januari 2020 is gestart met de bouw van een fonkelnieuw pand en acht maand later was de nieuwe vestiging al operationeel. “Nu al plukken we daar de vruchten van en zijn we klaar voor de toekomst”, vertelt medezaakvoerder Bram Vandenbussche.

Contacteer ons!

* Deze gegevens zijn noodzakelijk om uw aanvraag te behandelen

 

Sima is verantwoordelijk voor het verwerken van uw gegevens. Wij verzamelen uw data om zo snel mogelijk een antwoord te kunnen geven op uw aanvraag of om u te informeren over innovaties, nieuws, promoties indien u toestemming heeft gegeven voor deze communicatie. Voor meer informatie kan u terecht bij onze privacy policy.

Stel je vraag
Menu