Sima

SPUITWANDEN WEBSHOP

Vix & Satis afzuigwanden: investeer in kwaliteit

Sima afzuigwanden zorgen ervoor dat alle schadelijke stoffen worden afgezogen waardoor deze geen hinder vormen voor uw werknemers. Daarenboven wordt de uitgaande lucht gezuiverd zodat ook het milieu er niet onder lijdt. Sima spuitwanden zijn verkrijgbaar in elke gewenste afmeting en afzuigcapaciteit en worden gebruikt voor het verspuiten van verf, polyester en lijm. 

Vix: spuitwand in kit

Vix afzuigwanden bestaan uit verzinkte staalplaten en zijn beschikbaar in een zelfbouwpakket. Onze mensen verpakken alle stukken samen op 1 pallet. Aan de hand van de meegeleverde handleiding bouwt u dit kit zelf eenvoudig op. 

Satis: gelast en afgelakt in het wit

Satis spuitwanden zijn gelaste constructies. De constructie is niet demonteerbaar, maar kan specifiek op maat gemaakt worden. Voor de afwerking werd er gekozen om de constructies in het wit af te lakken. 

 

Wenst u nog meer informatie over de spuitwanden? Ga zeker naar onze productpagina voor meer uitleg of contacteer ons via de 'stel je vraag'Bent u overtuigd van uw keuze? Kies hieronder voor een VIX of SATIS.

 


Spuitwanden webshop
Spuitwanden webshop
Menu