Sima

SPUITWANDEN

Vix & Satis afzuigwanden: investeer in kwaliteit

Wetgeving schadelijke stoffen

De wetgeving rond schadelijke stoffen wordt steeds strenger. Ook is de gezondheid van uw werknemers en de omgeving alsmaar belangrijker. Het is daarom van belang te investeren in kwaliteit. 
 

Sima spuitwanden

Sima afzuigwanden zorgen ervoor dat alle schadelijke stoffen worden afgezogen waardoor deze geen hinder vormen voor uw werknemers. Daarenboven wordt de uitgaande lucht gezuiverd zodat ook het milieu er niet onder lijdt. Sima spuitwanden zijn verkrijgbaar in elke gewenste afmeting en afzuigcapaciteit en worden gebruikt voor het verspuiten van verf, polyester en lijm

Vix en Satis

Vix: spuitwand in kit

Vix spuitwanden bestaan uit verzinkte staalplaten en zijn beschikbaar in een zelfbouwpakket. Onze mensen verpakken alle stukken samen op 1 pallet. Aan de hand van de meegeleverde handleiding bouwt u dit kit zelf eenvoudig op. 

Satis: gelast en afgelakt in het wit

Satis afzuigwanden zijn gelaste constructies. De constructie is niet demonteerbaar, maar kan specifiek op maat gemaakt worden. Voor de afwerking werd er gekozen om de constructies in het wit af te lakken. 

  • Spuitwand Sima
  • 9-13.jpg

Voorbouw, een gerichte afzuiging

Naargelang de wens van de klant, breiden we de spuitwand uit met een voorbouw. Zo verkrijgt u een nog gerichtere afzuiging. Die bestaat uit 2 zijwanden en een plafond op 2m of 2,5m hoogte. Er kan optioneel gekozen worden voor een geïnstalleerde verlichting. 

Filtering

Afhankelijk van de specifieke installatie bekijken we welke filters u het hoogste rendement zullen opleveren. Sowieso voldoen ze allemaal aan de strengste kwaliteits-en milieutechnische normen. De eerste set filters is altijd inbegrepen. Ze worden vooraan de wand gemonteerd waardoor u die gemakkelijk kunt controleren en vervangen. Voor meer informatie over de Andreae kartonfilter, Columbus papierfilter en Paintstop filter kan u terecht bij ons zusterbedrijf Alfa.dis Service & Filters (www.alfadis.be). 

  • Filters spuitwand
  • Filters spuitwand 2

Ventilator en motor

De ventilator is in de luchtkast gemonteerd. Deze is steeds in ATEX-uitvoering (explosieveilig). De uitblaasopening kan zowel naar achter als naar boven wijzen, wat de montage van de afvoerbuis door een bestaand dak-of muurconstructie vereenvoudigt.

De motor is aan de buitenzijde gemonteerd en kan samen met de motorbevestigingsplaat en waaier langs boven worden uitgenomen, zonder dat dit de demontage van afvoerbuizen vereist. De motor bestaat ook in ATEX-uitvoering. 

MEER INFORMATIE?

Wenst u meer informatie over de spuitwanden? Twijfel dan zeker niet uw vraag te stellen via 'stel je vraag'? Bent u overtuigd van uw keuze? Maak dan zeker gebruik van onze webshop om uw spuitwand te bestellen. 


Spuitwanden
Spuitwanden
Menu