Sima

Modernere aanpak voor spuitinstallaties

Sima werd opgericht in 1991 in Moeskroen (België) dankzij het enthousiasme en de vastberadenheid van twee mensen met een verschillende achtergrond. Zij hadden immers ingezien dat de markt klaar was voor een modernere aanpak dan wat toen de norm was.

Goede ideeën en doorzettingsvermogen leidden al gauw tot excellente resultaten. Die brachten de groei van het bedrijf in een stroomversnelling. Weldra verkenden we de sector buiten onze landsgrenzen. Export werd vanaf dan een belangrijk onderdeel, zonder de Belgische markt over het hoofd te zien. Een bedrijf kan namelijk alleen maar groot zijn op internationaal niveau, als het ook op nationaal niveau vertegenwoordigd is.

Internationale spelers kiezen voor Sima spuitcabines

Sima is de grootste fabrikant van spuitcabines in de Benelux (België, Luxemburg en Nederland) en een bekende speler op internationaal niveau op het gebied van spuitcabines, ovens, labos, voorbereidingszones, volledige carrosserie-inrichtingen en industriële spuitlijnen.

Op de Belgische markt is Sima aanwezig via haar eigen netwerk aan agenten. Buiten de Belgische grenzen worden de Sima producten gedistribueerd via een netwerk van exclusieve verdelers. Zij bieden hulp en ondersteuning in meer dan 10 landen, zoals Frankrijk, Duitsland, Rusland, Nederland, Letland, de Tsjechische republiek, de Verenigde staten, … De installaties zijn evenwel terug te vinden in meer dan 40 landen over de hele wereld.

wereldkaartbrochure.png
Stel je vraag
Menu