Sima

Spuitcabines voor treinindustrie

De treinindustrie wordt gekenmerkt door een hoge eis aan kwaliteit en ROI. En net daarom vinden we in deze industrie geen enkele gelijkaardige spuitcabine. Alles wordt gemaakt volgens de wensen en mogelijkheden van de klant.

Spuitcabine voor treinen

Gefractioneerde ventilatie

Energiebesparing is belangrijk in spuitinstallaties van deze omvang. Daarom maken we gebruik van gefractioneerde ventilatie. Dit systeem laat toe om dat deel van de spuitcabine te ventileren enkel waar er gespoten wordt. Hierdoor vermindert het verbruik zienderogen. 

Spuitcabine met transportsysteem

Aangepaste infrastructuur

Afhankelijk van de wensen van de klant, kunnen er aangepaste grondwerken uitgevoerd worden. Zo ontwerpen we vaak grondwerken zodat de liften "onder 0' kunnen voor een betere bereikbaarheid van de wagon. Om plaats te besparen wordt ook dikwijls de techniek (ventilatiegroep, elektrische kasten,...) bovenop de spuitinstallatie geplaatst. 

Transportsysteem

Treinen of zelfs onderdelen van treinen zijn grote stukken die moeten getransporteerd worden naarheen de verschillende fasen in het oppervlaktebehandelingsproces. Sima biedt de mogelijkheid om te werken met transport via een rolbrug (bovengronds) of spoor (vloertransport)

3D liften voor treinindustrie

3D Wandliften

Via onze zusterfirma Alfadis Platforms plaatsen we hydraulische, pneumatische of elektrische liften die ervoor zorgen dat de operatoren in alle veiligheid in de hoogte kunnen werken. De liften zorgen ervoor dat er op een driedimensionele manier kan gewerkt worden in de spuitcabine, waardoor zowel de kwaliteit als duurtijd verbetert. 

Spuitcabine met verflabo

Verflabo / Stockage Labo RF

De verflabo's en stockage labo's worden op maat gemaakt in functie van de beschikbare ruimte en het te integreren materiaal. Het afgesloten laboratorium voorziet voldoende opslagruimte en plaats zodat de spuiter op een kwalitatieve manier het spuitproces kan voorbereiden. 

Contacteer ons

Had u graag meer informatie ontvangen over de oppervlaktebehandeling in dit domein? Geen probleem, contacteer ons via 'stel je vraag' en wij nemen zo snel mogelijk contact op. 


Sima

Sima

Boulevard Industriel 99

7700 Mouscron

sima@sima.be

+32 56 85 62 00

Toon op kaart

Route plannen

Treinindustrie
Treinindustrie
Menu