Sima

SPUITCABINES VOOR LUCHTVAARTINDUSTRIE

Oppervlaktebehandeling in de luchtvaart moet aan verschillende en strenge voorwaarden voldoen zoals bijvoorbeeld op vlak van luchtkwaliteit.  Daarom is in deze sector een spuitcabine op maat een must. Het spuiten kan namelijk gaan van een vliegtuigonderdeel tot een volledige helikopter. 

  • Spuitcabine luchtvaartindustrie
  • Spuitcabine luchtvaart
  • Spuitlijn in luchtvaartindustrie

Spuitlijn

In de luchtvaartindustrie is het mogelijk te kiezen om het volledige oppervlakte- behandelingsproces in 1 lijn door te voeren (voorbereiding, waszone, spuiten, oven,...). Dit proces kan volledig geautomatiseerd worden. 

Datalogging 

De traceerbaarheid van luchtcondities in de spuitcabine is heel belangrijk. Daarom kan er geopteerd worden voor onafhankelijke meetappartuur die gegevens als temperatuur en relatieve vochtigheid registreren en dit zowel in nauwkeurigheid als in evolutie. De informatie kan via USB of via ethernetverbinding worden uitgelezen voor later gebruik.

 

3D liften voor het spuiten van vliegtuigonderdelen

3D wandliften

Vliegtuigen zijn vaak een uitdaging voor de operatoren om te spuiten. Daarom kunnen we opnieuw rekenen op onze partner Alfadis Platforms voor hun 3D liften. De pneumatische, hydraulische of elektrische liften zorgen voor een betere bereikbaarheid en kwaliteit. 

Contacteer ons

Op zoek naar meer informatie of voorbeelden van onze spuitcabines voor de luchtvaartindustrie? Contacteer ons dan zeker via 'stel je vraag'


Luchtvaartindustrie
Luchtvaartindustrie
Menu