Sima

Saca Group, een puzzel die perfect ineen steekt

Zowel het ontwerp, de volledige fabricage als de verkoop gebeuren binnen de Saca Group. Met de firma SACA beschikt Sima over een eigen productiehuis in Moeskroen. Alle stappen van ontwerp over realisaties, plaatsing en indienststelling gebeurt door eigen mensen. Op die manier garanderen we onze klanten een goed verloop van de werken en een correcte dienst-na-verkoop en onderhoud.
Inmiddels is Sima de grootste speler in de Benelux met meer dan 4000 referenties. 

Onze zusterfirma, Alfa.dis Service & Filters zorgt voor het onderhoud van uw Sima spuitinstallatie. Zij voorziet filters, reinigingsproducten, onderhoud van uw brander en biedt de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten.

Bij industriële projecten komen de veelzijdige werkplatformen van Alfadis Platforms van pas. Clid Systèmes ontwerpt dan weer productielijnen voor OEM toepassingen.

Ten slotte werken we samen met onze bevoorrechte partner Vip Tools. Als importeur van toepassingen van kwaliteitsmerken als SATA, RUPES, DRESTER en IRT zijn zij het aanspreekpunt voor allerhande accessoires voor uw project.

Door deze intelligente samenwerking komt Sima als internationale speler met moderne en totaalconcepten uit de hoek, opgebouwd uit de meest robuuste materialen. De combinatie van ons innovatieve aanbod, onze passie voor kwaliteit en geslaagde realisaties op maat stellen onze klanten dan ook meer dan tevreden.

 

alfadis-platforms.png

Alfadis Platforms ontwikkelt en produceert 3D hoogwerkers om te gebruiken in spuitcabines en andere gevaarlijke omgevingen. 

Website

alfadislogo01.jpg

Een preventief onderhoud en kwaliteitsfilters garanderen niet alleen een hoogwaardige spray, maar limiteert ook de pannes en defecten van de spuitcabines en voorbereidingszones.

Website

clid-systems.jpg

Clid Systèmes ontwikkelt en produceert wereldwijd (vooral voor de fabrikanten en leveranciers) gerobotiseerde en geautomatiseerde systemen voor de distributie en de toepassing van vloeibare/poeder verf voor onderdelen en/of grote producties. 

Website

 

hacologo.png

Haco is een historische partner van Saca Group. Haco produceert en verkoopt wereldwijd plaatwerk machines. 

Website

saca.jpg

Productie van de producten die verdeeld worden door Alfadis, Sima en Clid Systèmes.

 

vip-tools.jpg

Vip Tools verdeelt een gamma aan producten die verband houden met schadeherstellingen en de industrie van oppervlaktebehandelingen. 

Website

Sima

Sima

Boulevard Industriel 99

7700 Mouscron

sima@sima.be

+32 56 85 62 00

Toon op kaart

Route plannen

Stel je vraag
Menu