Sima

Sima Service

Sima weet hoe belangrijk het is dat u 24/7 kan gebruik maken van uw spuitinstallatie. Wij hebben dan ook een team klaarstaan die u helpt bij mogelijke problemen. 

Staat uw spuitcabine in panne, doet er zich een storing voor, heeft u een branderonderhoud nodig of doet er zich iets anders voor?
Klik op lees meer, vul het formulier in, verduidelijk heel goed wat specifiek het probleem is en wij nemen snel contact met u op!  

Nieuws

FILTERS VERVANGEN: UITBESTEDEN OF ZELF DOEN?

FILTERS VERVANGEN: UITBESTEDEN OF ZELF DOEN?

De kwalijke gevolgen van verzadigde filters in een spuitcabine zijn aanzienlijk: te weinig luchtstroming, te weinig afzuiging, meer turbulentie, stofdeeltjes die kunnen blijven rondzweven in de cabine en eventueel kunnen neerslaan op een pas gelakt onderdeel, de brander die niet langer opstart,... Het is dus raadzaam de verschillende filters op tijd en stond te vervangen. Of te laten vervangen natuurlijk, want dat kan ook!

HOE VAAK MOET JE DE LUCHTFILTERS IN EEN SPUITCABINE VERVANGEN?

HOE VAAK MOET JE DE LUCHTFILTERS IN EEN SPUITCABINE VERVANGEN?

Goede lucht en dito luchtcirculatie zijn in een spuitcabine enkele van de katalysatoren voor een perfect lakresultaat. Na verloop van tijd kan echter verzadiging optreden, waardoor een onderhoudsbeurt aan de filters noodzakelijk wordt. Maar op basis van welke parameters kan je nu een correcte  vervangingsinterval definiëren?

WONDERSNEL HERSTEL, APPROVED BY WONDERCAR

WONDERSNEL HERSTEL, APPROVED BY WONDERCAR

‘Wondercar’. Een rondje ‘repairshop-hopping’ doorheen België leert dat de opvallend blauwe boarding van het one-stop-shopconcept steeds vaker prominent in het straatbeeld prijkt. Maar waarvoor staat deze franchise rond autoherstel nu precies? Wat er ook van zij, de voorwaarden om het label te mogen dragen, zijn dermate streng, dat de toekenning ervan niet enkel een garantie is op kwaliteit voor de particuliere klant, maar ook een bevestiging vormt voor de kwaliteit van Sima-werkplaatsinrichting.

D'HAENE GROUP POOT HYPERMODERNE(SMART&VAN) REPAIRSHOP NEER IN GELLINGEN

D'HAENE GROUP POOT HYPERMODERNE(SMART&VAN) REPAIRSHOP NEER IN GELLINGEN

Stilstaan betekent achteruit gaan, dus wie als ondernemer weigert te schakelen, dreigt z’n ‘voorsprong door techniek’ te verspelen. De toekomst behoort immers hen toe, die er ook daadwerkelijk in investeren, iets waar Filip D’haene, samen met Frederik D’haene de roergangers van de gelijknamige Henegouwse groep, zich met overtuiging bij aansluit. En dus werden kosten noch moeite gespaard om drie stilaan verouderde filialen gericht op schadeherstel in te ruilen voor één state-of-the-art nieuwbouw, in een nieuwe industriezone in Gellingen. 

WAARDEER HET VERFLABO OP DOOR EEN GLAZEN TOEGANGSDEUR

WAARDEER HET VERFLABO OP DOOR EEN GLAZEN TOEGANGSDEUR

Sinds enige tijd neemt de populariteit van glazen toegangsdeuren voor verflabo’s – als alternatief voor hun klassieke equivalent – een hoge vlucht. De keuze voor glas brengt dan ook heel wat voordelen met zich mee, ongeacht of spuitwerk zich binnen een industriële, dan wel voertuiggerelateerde context afspeelt.

Contacteer ons!

* Deze gegevens zijn noodzakelijk om uw aanvraag te behandelen

 

Sima is verantwoordelijk voor het verwerken van uw gegevens. Wij verzamelen uw data om zo snel mogelijk een antwoord te kunnen geven op uw aanvraag of om u te informeren over innovaties, nieuws, promoties indien u toestemming heeft gegeven voor deze communicatie. Voor meer informatie kan u terecht bij onze privacy policy.

Stel je vraag
Menu