Sima

IRT infrarood en ultraviolet mobiele droogapparaten

IRT Hyperion biedt een brede selectie van korte-golf infrarood (IR) en ultraviolet (UVA) mobiele droogapparaten en elk model heeft zijn eigen specifiek gebruiksgebied. IRT Hyperion producten zijn gebruiksvriendelijk en zijn heel gemakkelijk te verplaatsen en te bewegen binnen de werkplaats.

Elk deel in een Hyperion droger is gebaseerd op een goed doordacht en getest ontwerp gebaseerd op gebruiksvriendelijkheid en capaciteit:

  • Het smart foot design maakt het mogelijk om onder lage auto's te kunnen en zorgt ervoor dat de mobiele droger ook rond een wiel kan worden geplaatst.
  • Een ander voorbeeld van het doordachte ontwerp is de armstand op de grote modellen. Door de karakteristieke Hyperion hoek kunnen de cassettes boven het dak van hoge voertuigen of een SUV reiken en nog altijd stabiel en stil op de grond blijven staan.
  • Een mobiele IRT Hyperion droger verplaatsen en bewegen binnen de werkplaats is heel gemakkelijk dankzij het lage centrum van de zwaartekracht. Het is gemakkelijk om de cassettes naar het te drogen oppervlak te richten aangezien de arm goed genivelleerd en evenwichtig is.

De meest effectieve reflectoren van de markt

IRT is het enige bedrijf met goud beklede reflectoren op de achterzijde van de korte-golf-lampen. Om deze reden hebben de IR-droogapparaten de droogcapaciteit overtroffen. De Hyperion FreeForm reflectoren zorgen voor een meer gelijkmatige warmteverdeling en een groter drooggebied dan conventionele reflectoren, terwijl ze beschikken over minder stroomverbruik. Dit verhoogt de productiviteit en de kwaliteit van het droogresultaat.

Milieuvriendelijk 

Onze mobiele droogapparaten bestralen het object en niet de omringende lucht, waardoor het verlies van energie geminimaliseerd wordt. Dit biedt een efficiënt energiegebruik en verkort de droogtijd, wat goed is voor het milieu.

Tijd om verf te drogen

Met de 12 vooraf ingestelde en 3 aangepaste programma's, kunt u alle verfmaterialen op de markt behandelen. Dankzij de gemakkelijk begrijpelijke menu's, is programmaselectie snel en eenvoudig. Als u wilt, kunt u een stap verder gaan en uw eigen programma-instellingen maken. U kunt het droogproces voortdurend volgen op de display van de controle unit.

Start de controle unit, selecteer een programma en droog.

Zo simpel is het met de geavanceerde en gebruiksvriendelijke technologie.


Droogapparaten IRT
Droogapparaten IRT
Menu