Sima

WERKPLATFORMEN VOOR SPUITCABINES

In grotere spuitcabines maken klanten van Sima graag gebruik van de hydraulische, pneumatische of elektrische werkplatformen van Alfadis Platforms. Ze laten toe om te bewegen op een driedimensionale manier. Dit zorgt niet alleen voor een stijging in de productiviteit, maar ook de kwaliteit gaat de hoogte in. 

Pneumatische liften

Het pneumatisch hoogwerker HX maakt een eenvoudige en veilige verplaatsing in alle drie de dimensies mogelijk. Het vervangt ladders en steigers met betere kwaliteit en prestaties tijdens schilder- en oppervlaktebehandelingen. De werkomgeving evolueert en is vrij van alle vormen van obstakels.

Hydraulische & elektrische liften

Alfalift hydraulische en elektrische litfen zorgen voor een veilige en zorgeloze werkomgeving waar de operator in het middelpunt van de belangstelling staat.
Deze liften zijn ontworpen voor gebruik in spuitcabines, maar kunnen ook in andere gevaarlijke gebieden worden gebruikt. Ze reiken veel hoger en verder dan de Alfalift HX serie, en kunnen worden ingezet in industrieën waar grotere objecten met gemak moeten worden bereikt. Afhankelijk van uw wensen zijn er optionele functies beschikbaar voor uw hydraulische of elektrische hoogwerkers.

De kooi heeft aan beide zijden een deur en is, indien nodig, voorzien van een voordeur om de cabine op hoogte te kunnen verlaten.

  • alfadisplatformnebimjohandepaepe24.JPG
  • hx3bkazachtstan.jpg
  • dsc05624.JPG
  • 20181219185746bewerktweb-1.png
  • 20181219132326.jpg
  • 20181221110618.jpg
  • dsc00407.JPG

Bezoek Alfadis Platforms voor meer informatie over hun liften. 

T.: +32 56 85 62 09
E.: info@alfadisplatforms.com
W.: www.alfadisplatforms.com


Werkplatformen voor spuitcabines
Werkplatformen voor spuitcabines
Menu