Sima

HELIA SPUITCABINE

De HELIA spuitcabine van Sima is gekenmerkt door een stevige structuur en zijn zelfdragende verticale panelen. Het resultaat is een sterk presterende en heldere spuitcabine met volledig filterend plafond. 

De spuitcabines van Sima kennen geen hoogteverschil tussen de binnenkant en de buitenkant. Dit zorgt ervoor dat de toegang voor de gemaskerde voertuigen wordt vereenvoudigd.

  • Helia spuitcabine
  • Helia spuitinstallatie

KENMERKEN

  • 3 filterniveau's: voorfilters (filterzakken), fijnfilters in het plafond en Paintstopfilters onder de roostervloer
  • Sandwichpanelen met 50mm isolatie 
  • Een maximaal filterend plafondoppervlakte voldoende om een optimale luchtcirculatie te garanderen
  • Directe gasverwarming met 100 % rendement of een verwarming met warmtewisselaar op stookolie of gas.

BELANGRIJKSTE OPTIES 

  • LED-verlichting
  • Mogelijk om te installeren zonder grondwerken, door een verzinkt roosteren voetstuk met interne/externe inrit of door een interne pneumatische inrit
  • Gebruiksvriendelijke bediening via knoppen, TOUCH1 of TOUCH3

Frequentiesturing (TOUCH3)

De frequentiesturing werkt de piekstromen weg bij het opstarten van uw installatie. Eveneens wordt enkel het vermogen verbruikt dat noodzakelijk is voor het gewenste debiet (op dat moment). 

Bij TOUCH3 heeft u de keuze uit 3 vooringestelde luchtdebieten in functie van de bezetting van uw spuitcabine. Een aanraakscherm zorgt voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening. 

Energiebesparende oplossingen

Tijdens het spuiten wordt een grote hoeveelheid verse lucht aangezogen die wordt verwarmd tot de gewenste temperatuur bereikt is. Het ECO-systeem IRS zet de cabine in recyclagemodus wanneer het ECO-systeem de afwezigheid van perslucht detecteert. Bovendien laat het systeem ook toe om te sparen op gas en elektriciteit.

Na het aanbrengen van een eerste laag is een korte droogperiode nodig. Aan de hand van het  QDS 'Quick Dry System' gaat dit proces veel sneller. Het QDS systeem maakt het mogelijk om deze periode in te korten door gebruik te maken van een hogere temperatuur.

CONTACTEER ONS

Wenst u graag meer informatie over onze Helia spuitcabines? "Stel je vraag" en wij beantwoorden deze snel! 


Helia Spuitcabine
Helia Spuitcabine
Menu